Een nieuwbouwhuis kopen en betrekken is een spannende ervaring. Het kan voelen alsof je huis een leeg canvas is dat wacht op uw persoonlijke touch en met een goede reden. Je bent immers de eerste die een stempel drukt op de ruimte.

verhuizen 2

Houd bij het anticiperen op de grote dag rekening met deze tips voor het verhuizen naar een nieuwbouwhuis:

  •  Neem de eindinspectie serieus – Wanneer je naar een nieuwbouwwoning verhuist, kom je misschien in de verleiding om bij de eindinspectie te bezuinigen. Dit kan gebeuren gezien je denkt dat alles perfect is omdat het nieuw is. Doe dit niet. Hoe bekwaam uw bouwers ook zijn, ze kunnen fouten maken – je moet ervoor zorgen dat alles wordt geleverd zoals verwacht en in goede staat verkeert. Een tip is om een professional hiervoor in te huren.
  • Zorg voor een in-/uitpakplan – Een van de voordelen van het bouwen van een huis is dat je tijdens het bouwproces tijd hebt om na te denken over welke kamers welke functies zullen hebben. Efficiënt inpakken, zodat u op de verhuisdag eenvoudig dozen in bepaalde kamers kunt zetten. Overweeg het gebruik van kleuren om dozen en dergelijke te labelen, zodat verhuizers weten waar alles thuishoort.
  • Wijzig uw adres – Vul voorafgaand aan de verhuizing een “adreswijzigingsformulier” in bij uw plaatselijke postkantoor. Verstrek deze informatie ook aan nutsbedrijven, creditcardmaatschappijen en elke entiteit die u regelmatig factureert.

verhuizen

  • Schakel hulpprogramma’s in – In tegenstelling tot bestaande huizen waar u misschien wat speelruimte hebt omdat de nutsvoorzieningen overschakelen van de vorige eigenaar naar u, moet u nutsbedrijven (elektriciteit, aardgas, water, enz.) bellen om een ​​startdatum te plannen – voor facturering en service – voor wanneer je neemt bezit van je nieuw gebouwde huis. De meeste kabel-tv/satellietschotel/internetproviders zullen pas service verlenen nadat u het huis legaal in bezit hebt genomen.
  1. Bedek de vloeren – Verhuizen is rommelig. U wilt niet dat nieuw tapijt of hardhouten vloeren bevlekt of beschadigd raken. Leg plastic of zwaar slagerpapier – of zelfs een paar oude kleedjes – op de hoofdpaden in uw nieuwe huis om het te beschermen tegen voetverkeer en bewegingsgerelateerde schade, slijtage, enz.
  2. Meubels eerst – Verplaats meubels op hun plaats voordat u iets anders uitlaadt. Het is gemakkelijker om te doen zonder dozen en diverse huishoudelijke artikelen in de weg. Delegeer indien mogelijk iemand om uw bed en andere benodigdheden op te zetten, terwijl anderen de dozen in- en uitpakken.
  3. Wees op uw hoede – U kunt enkele kleine problemen tegenkomen nadat u zich hebt gevestigd, zoals een piepende deur of een losse kraanhendel. Houd uw ogen open voor deze problemen en pak ze eerder vroeger dan later aan om te profiteren van de dekking onder de bouwgarantie.

Deze checklist voor het verhuizen naar een nieuw huis helpt je georganiseerd en op schema te blijven. Het juiste huisplan kan het proces ook aangenamer maken, omdat je erop kunt vertrouwen dat jouw nieuwe huis alles heeft wat jij wilt en nodig hebt.

 

https://nieuwbouw-noordholland.startje.be/

https://nieuwbouw.de-beste-informatie.nl/

https://nieuwbouw.vindjeviahier.nl/ 

https://nieuwbouw.beginzo.nl/

https://nieuwbouw.linkexplorer.nl/

https://nieuwbouw.linkmee.nl/ 

https://nieuwbouw.bestevanhetnet.nl/

https://wonen.gerelateerd.nl/